TIETOA DEKOFLOORISTA

Dekofloor sisustuslaasti on suomalais-espanjalaisen tuotekehityksen yhteistyön tulos. Sen juuret juontavat aina vuoteen 2011, jolloin aloitimme työmme mikrosementti- ja muiden sisustuslaastituotteiden kanssa.

Hyvin nopeasti löysimme mikrosementistä merkittävän määrän ominaisuuksia, jotka eivät vastanneet omaa käsitystämme laadukkaasta tuotteesta. Muutimme tuotteen koostumuksen toimivammaksi, jotta voisimme myydä sitä asiakkaillemme hyvillä mielin.

Näin sai alkunsa Dekofloor, jonka ylpeänä esittelemme teille parempana vaihtoehtona mikrosementtituotteille.

MIKÄ ON DEKOFLOOR?

Dekofloor on värillinen sisustuslaasti, joka soveltuu käytettäväksi kaikilla pinnoilla lattiasta kattoon, myös kylpyhuoneissa ja julkisissa tiloissa. Se on perinteistä mikrosementtiä kestävämpi, näyttävämpi ja huolettomampi pinnoitemateriaali.

Pinta on täysin saumaton, tasainen, sekä luonnollisen kaunis. Se kestää rakenteen normaalin elämisen halkeamatta.

Dekofloor on ainoa sisustuslaastituote, jonka toimivuus on testattu VTT Expert Servicen toimesta. Dekofloor on tutkitusti yhteensopiva ja toimiva pinnoite märkätiloihin.*

MISTÄ DEKOFLOOR ON TEHTY?

Dekofloor on tarkkaan tutkittu käyttövalmis seos korkealaatuisia raaka-aineita mm. mineraalisia täyteaineita, synteettisiä hartseja, polymeerejä ja väriaineita. Dekofloor valmistetaan Espanjassa ja Italiassa yhteistyökumppaniemme tehtailla.

Dekofloor - Sisustuslaasti - Mikrosementti
Dekofloor - Sisustuslaasti - Mikrosementti

MIHIN DEKOFLOORIN KESTÄVYYS PERUSTUU?

Dekofloor on mikrosementti- / sisutuslaastituotteista ainoa kokonainen tuotejärjestelmä, aina pohjasta pintaan asti. Jokaisella kerroksella on oma tehtävänsä ja ne yhdessä takaavat toimivan pintarakenteen niin kodin kuin julkisenkin tilan lattioihin ja märkätiloihin.

Pohjuste takaa tartunnan alustaan, pohjalaastikerrokset antavat tarvittavan joustavuuden ja kovuuden, pintalaastikerroksilla tehdään koristelu ja lakka tekee pinnasta helppohoitoisemman.

Uudiskohteeseen asennettaessa Dekofloorin alle tulee asentaa vedeneriste. *VTT Expert Services on suorittanut yhteensopivuustestit Mapegum WPS (VTT-S-03335-17), Ceresit CL50 ja CL51 (VTT-S-00704-18) vedeneristeiden kanssa.

VOIKO DEKOFLOORIN ASENTAA LAATOITUKSEN PÄÄLLE?

Kyllä voi, tietyin edellytyksin. Alustan on oltava hyvin puhdistettu, kauttaaltaan kiinni alustassaan, kuiva ja ympäröivissä rakenteissa ei saa olla merkkejä kosteusvaurioista tai muista rakenteellisista ongelmista.

Dekofloor voidaan asentaa myös liimapuun, vanerin, mdf-levyn ja laminaatti-tason päälle.

KUINKA DEKOFLOOR ASENNETAAN?

Asennus on puhtaasti käsityötä ja sen asentamiseen ei tarvita kuin erikoislasta, imuri, mohairtela/ruisku, hiomapaperia sekä mahdollisesti teippiä. Asennuksessa käytettävä erikoislasta on meidän tuotekehityksemme lopputulos.

Lasta valmistetaan erikoisteräksestä meidän antamien ohjeiden mukaisesti. Lastaa lähdimme kehittämään, kun markkinoilta ei yksinkertaisesti löytynyt työhön täysin soveltuvaa lastaa.

VOIKO DEKOFLOORIN ASENTAA ITSE?

Asennus onnistuu myös tee-se-itse tekijältä. Tekemisen tarvitaan hitunen rohkeutta kokeilla uutta, huolellisuutta ja ennen kaikkea asennusohjeidemme noudattamista.

Asennusohjeet olemme pyrkineet tekemään mahdollisimman helppolukuisiksi ja kaiken kattavaksi, jos kuitenkin kaipaa tukea tai teknisiä neuvoja asennukseen liittyen, niin palvelemme teitä mielellämme. Tutustu Dekofloor asennusohjeeseen tästä.

Dekofloor - Sisustuslaasti - Mikrosementti